Skrivbar bursdagskort invitasjon

1. skrivbar bursdagskort invitasjon 2. profesjonell informasjon om produktene som tilbys 3. høy kvalitet, konkurransedyktig pris.
Chat nå

Produktdetaljer

Skrivbar bursdagskort invitasjon

Music card.jpg

12.jpg

Tips

Bursdag gaver for gutter: det er mange bursdagsgaver for gutter. Når du velger en gave for gutter, er det best å vite hva han vil, hva han liker og hva hans karakter er. Så velger han en gave for ham etter ulike gaver nedenfor. Denne gave sendt for å sikre at han vil og fornøyd. God investering investering krevde å sende den beste gaven!Music greeting card process.jpg


packing and shipping.jpg


Firmaprofil

company 4.jpg

advantage.jpg


Sertifikater

certificates.jpg


Markedet

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


FAQ


1. kan jeg få andre elementer å matche min invitasjoner?

Ja, vi kan koordinere noe du invitasjonen utvalg, for eksempel koder, lagre dato, bordkort, program, meny, kunngjøringer, takkekort og mer. Selv om du ikke ser dem bildet på nettstedet, kan vi få dem.2. hvor lang tid tar det for å få bestillingen?

Det avhenger av antall rekkefølgen, vi anbefaler alltid deg produksjonstiden før du plasserer order.if du har en presserende fristen og vi får se hva vi kan gjøre.


3.What er våre fordeler?

1) vårt firma har en profesjonell forskergruppe, erfarne ingeniører og arbeidere garantere produktkvalitet.

2) i tillegg har vi vår egen injeksjon molding maskiner og verksteder produsere produkter. Dermed er konkurransedyktig pris og rask levering tilgjengelig for våre kunder.


4. hvordan å produsere en lyd modul?

Vi søker vår database å matche hva lyden du leter når du ga oss ideen din, siden vi har standard stemme og melodi. Hvis lyden ikke er standard. Så det må kunden gjøres.
Hot Tags: invitasjon til skrivbar bursdag kort, Kina, produsenter, leverandører, engros, billig

Forespørsel

You Might Also Like