Recordable Birthday Greeting Card For Lover

Opptakbar bursdagskort for kjæreste Et bursdagskort for kjæresten er verdig å bruke tid til å velge nøye. Foruten blomster, et stort måltid, har du noen gang tenkt på et kort med stemmen din? Med dette kortet kan du sende din kjærlighet gjennom stemmen din eller en sang. Det blir litt ...
Chat nå

Produktdetaljer

Opptakbare bursdagskort for kjærester

Et bursdagskort for kjæresten er verdig å bruke tid til å velge nøye. Foruten blomster, et stort måltid, har du noen gang tenkt på et kort med stemmen din? Med dette kortet kan du sende din kjærlighet gjennom stemmen din eller en sang. Det vil være en liten overraskelse for henne. Ønsker du vil ha en søt dag.


Recordable Card.jpg


Ta opp lydmodul

recordable chip2.jpg


firma profil

company 4.jpg


En del av kundene

part of customers.jpg


FAQ

1. Kan jeg få rushed frakt?

Du kan oppgradere frakten din til FedEx Overnight (eller lignende Express-tjeneste) som kan bidra til å møte tidsfristen. Stoppet frakt påvirker ikke omslaget på 10-15 dager for utskrift.


2. Hvordan lage en lydmodul?

Vi søker i databasen for å matche hvilken lyd du leter etter når du ga oss ideen din, siden vi har standard stemme og melodi. Hvis lyden din ikke er standard. Deretter må det gjøres til kunde.


3. Hva er ditt hovedmarked?

Vi ønsker å gjøre forretninger med verdensomspennende skikker.

Eventuelle henvendelser er hjertelig velkommen, uansett hvilket land kommer du fra.

For tiden er våre største og store kunder fra Europa og USA.Hot Tags: registrerbar bursdag gratulasjonskort for elsker, Kina, produsenter, leverandører, engros, billig

Forespørsel

You Might Also Like