Recordable 50th Wedding Greeting Cards Meldinger

1. Opptakbart gyldent bryllupskort for foreldre 2. Perfekt ettersalgsservice. 3. Høy kvalitet, konkurransedyktig pris.
Chat nå

Produktdetaljer

Recordable 50th Wedding Greeting Cards Meldinger

Music card.jpg

Wholesale Love Theme Artificial Style Rose Custom Musical Greeting Card 6.jpg


Tips

Golden Wedding representerer de to har vært sammen hånd i hånd i minst 50 år med vind og regn, veldig sjelden og misunnelsesverdig, så sørg for at foreldrene dine er glade for å tilbringe denne svært minneverdige dagen.

Du kan spørre om mor og far begge har lyst til å gå, men ikke gå dit, bestille en tur til dem, gi dem en billett noen dager før jubileumet, og la dem gå rundt sine egne ønsker.


packing and shipping.jpg


firma profil

company 4.jpg

advantage.jpg


sertifikater

certificates.jpg


Marked

world market.jpg

part of customers.jpg


FAQ

1. Kan du skrive ut andre fremmed språk i tillegg til engelsk?

Ja, alle språk er ok, bare gi oss ordlyden. Da sender vi deg tekstutkastet, etter at du har bekreftet det, og tar ansvar for eventuelle feil. Vennligst sjekk utkastet nøye.


2. Fraktkostnaden er for høy; kan du gi meg billigere fraktkostnader eller gratis frakt?

Når vi beregner fraktkostnaden for deg, bruker vi den billigste og sikreste kureren, og det er fraktselskap som ber oss om å betale, vi kan ikke gi deg noe billigere eller gratis, vær så snill å forstå.


3. Hvordan kan jeg få gratis prøver?

Vi tilbyr gratis prøver til våre kunder, men for noen prøver med mer komplisert krav, vil vi kreve et svært lite beløp, men det vil bli trukket fra det totale beløpet når bestillingen er bekreftet.


4. Når kan jeg få prisen?

Vi citerer vanligvis innen 24 timer etter at vi har fått din forespørsel. Hvis prisen er veldig presserende, vennligst ring oss direkte for å be om hjelp. Telefonnummeret er øverst på nettstedet vårt, så vi kan svare deg på kort tid.Hot Tags: registrerbare 50th bryllup gratulasjonskort meldinger, Kina, produsenter, leverandører, engros, billig

Forespørsel

You Might Also Like