Moderne invitasjon kort For bryllupsdagen

1. bryllup lyd kort for venn 2. OEM er akseptabelt. Designen er velkommen 3. internasjonal kvalitet konkurransedyktig pris og sterk styrke
Chat nå

Produktdetaljer

Moderne invitasjon kort For bryllupsdagen

Music Card.jpg

IMG_0819.JPG


Tips

Hilsen ord for nylig gifte par: noen ord kan du skrive det på kortet, og du kan registrere det i et kort hvis du ønsker det mer oppriktig.

Jeg ber og ønske lykke for begge. Jeg håper du er de fra historien som sier - ender.
bare én gang i en levetid som en spesiell drøm blir virkelighet. Og plutselig hele verden synes vakker og nye. Beste ønsker alltid!


packing and shipping.jpg


Firmaprofil

company 4.jpg

advantage.jpg


Sertifikater

certificates.jpg


Markedet

world market.jpg

part of customers.jpg


FAQ


1. hvor kan jeg få en prøve å sjekke kvaliteten på?

Etter pris bekreftelse, kan du kreve for prøver å kontrollere design og papir kvaliteten. For trykte eksempler, vil vi sjekke $30-$100 for å dekke kostnadene på filmen & utskrift. Eksempel kostnaden kan bli refundert tilbake etter bekrefte bestillingen.2, kan du gjøre design for meg?

ja, det kan vi. Alt etter din behov, kan vi legge til firmalogoen, nettside, telefonnummer eller ideer på coveret. Bakgrunnsfargen avgjøres, alle farger er tilgjengelig. våre profesjonell designer kan lage design til deg.


3. kan du gi meg en rabatt?

Vi engros hovedsakelig service, vår politikk er at større kvantitet, billigere pris, så vi vil sitere deg den beste prisen basert på din ordreantallet. Det er veldig normalt for å gi oss en liten bestille når første samarbeidet, hvis vi vet du vil for å samarbeide videre, kan vi også gi en god pris.


4. hvor mye koster det kostnader og skip til mitt land?

Prisen er basert på antall, håndverk og design. Frakt gis av frakt selskapet basert på bruttovekten og CBM. Før vi gjør en prøve, kan vi bare gi deg en tilnærmet pris.
Hot Tags: moderne invitasjon kort for bryllup dag, Kina produsenter, leverandører, engros, billig

Forespørsel

You Might Also Like