Love Pet Sound Greeting Card

1. Kjærlighet kjæledyr lyd gratulasjonskort 2. Tilpasset kort for forskjellige dyr 3. Passerte BSCI & ISO & FSC akkreditering.
Chat nå

Produktdetaljer

Kjærlighet kjæledyr lyd gratulasjonskort

I dag er folk en tendens til å dyrke dyr som kjæledyr. De siste 20 årene er katter, hunder, fugler de vanlige kjæledyrene. Nå går mange dyr sammen med dette laget, mus, ekorn og til og med noen terriable dyr. Kanskje det vil forbanne eller skremme naboene, men de er skatter til eiere. Noen ganger blir de lykkeligere når de får en gave til sine kjæledyr.


Recordable Card.jpg


firma profil

company 4.jpg


Marked

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


FAQ

1. Hva slags skrivere har du?
Vi har offsettrykkskrivere, digitale skrivere og nettverksskrivere. I henhold til ulike mengder bruker vi forskjellige skrivere til å skrive ut. Du kan få konkurransedyktig pris.


2. Kan vi bytte batterier?
Ja, du kan åpne batterikassen og bytte ut batteriene. Hvis du ikke finner det, kan vi sende en video for å lede deg. Hvis du ikke trenger å bytte ut batteriene, kan vi også gjøre batteriene inne i elementene.


3. Hva er meningen med OTP?

Den OTP som betyr er en gang programmering IC-brikke, det er progrm IC-brikken hver av hver brent av fabrikken av computer.so det er lavere ordre mengde forespørsel, men IC chip prisen er høyere.


Hot Tags: kjærlighet kjæledyr lyd gratulasjonskort, Kina, produsenter, leverandører, engros, billig

Forespørsel

You Might Also Like