Store størrelsesopptakbare kort, Tilpasset 50th Birthday Greeting Card

Store størrelsesopptakbare kort, Tilpasset 50th Birthday Greeting Card

Spesialisert på utvikling og produksjon av papirkort. Produsere varene i henhold til kundenes etterspørsel. OEM og ODM rekkefølge med logo / varemerke er alle velkommen.
Chat nå

Produktdetaljer

Store størrelsesopptakbare kort, Tilpasset 50th Birthday Greeting Card


Kort historie

sound greeting cards


Store størrelsesopptakbare kort, Tilpasset 50-årsdagskort: På samme måte som fonografen på forsiden representerer en 50-årig mann på en eller annen måte klassikken. Kanskje de ikke er så aktive og lidenskapelige som ung alder, men de er fulle av erfaring og historier, selv kvalifisert til å være lærer. Partiet av hans historier vil la oss lære mye. Dette fantastiske lydkortet ditt og stemmen din vil vise din respekt til ham.

Produktbeskrivelse

Punkt

Bursdagskort

Materiale

Offset papir, kunstpapir, belagt papir

Printing

CMYK eller PMS utskrift

Størrelse

300mm × 300mm eller tilpasset

Overflatebehandling

Ingen eller tilpasset (Hot stempling, preg, glitter)

Havn

HongKong / Shengzhen

QC måte

Hvert produkt 100% kontroll.Opptakbar chip

recordable greeting card sound chips


Aktivert av

Bryter, knapp, lyssensor osv

Budskap

Stemme, musikk, lyd

Søknad

Gratulasjonskort, gavekasse osv

Batteri

2 * AG10, 3 * AG10 eller tilpasset

Musikkformat

MP3 eller WAV

Musikk tid

1-120 eller tilpasset

Spenning

 

3V eller 4,5VTrykk på opptaksknappen og snakk med mikrofonen for å ta opp stemme. Lang tid trykk vil eliminere stemme og ta opp igjen. Veldig lett å betjene, men det er nøkkelen til et opptakskort og den dyreste delen.
Firma profil

Personlige musikkkort


Bursdagsmusikk kort


FAQ

1. Hva er produktstørrelsen?

Vi gjør tilpassede produkter, alle størrelser vi kan lage i henhold til dine krav. Så produktstørrelsen er bestemt av deg, som du kanskje vet, forskjellig størrelse har annen pris, vennligst vennligst gi meg beskjed, hvilken størrelse vil ditt krav? Hvis du ikke har noen ide om produktstørrelse, kan vi foreslå størrelsen til deg også.


2, Kan du gjøre design for meg?

Ja vi kan. I henhold til kravet ditt kan vi legge til firmaets logo, nettside, telefonnummer eller ideer på omslaget. Bakgrunnsfargen er avgjort av deg, en hvilken som helst farge er tilgjengelig. Vår profesjonelle designer kan lage design til deg.


3. Hvor lenge kan jeg få denne prøven?

Etter å ha mottatt prøvetilførselen og alt materiale og design er bekreftet, er prøvetiden 5-7 dager, og ekspresslevering trenger vanligvis rundt 3-5 dager.


4: Kan vi ha vår logo eller selskapsinformasjon på produktene eller pakken?

Sikker. Din logo kan vises på produktene ved å trykke, UV-lakkering, Hot Stamping, Embossing, Debossing, silketrykk eller klistremerke.


5: Hva slags skrivere har du?
Vi har offsettrykkskrivere, digitale skrivere og nettverksskrivere. I henhold til forskjellige mengder bruker vi forskjellige skrivere til å skrive ut. Du kan få konkurransedyktig pris.


Hot Tags: Store størrelser registrerbare kort, tilpasset 50 års bursdag gratulasjonskort, Kina, produsenter, leverandører, engros, billig

Forespørsel

You Might Also Like