Handmade Talking Birthday Cards For Friends

Handmade Talking Birthday Cards For Friends

Winpsheng er en anerkjent patenthaver og ODM / OEM-produsent med ISO 9001-sertifikat. Kundetilfredshet er vår topp prioritet.
Chat nå

Produktdetaljer

Handmade Talking Birthday Cards For Friends


music card8 (5).jpg


Vare: Opptaksgratulasjonskort

Papir: 250g C1s kunstpapir

Størrelse: 300mm × 300mm

Høyttaler: 40 mm metall

Batteri: AG10 × 3

Tid: 1-180s

Havn: HongKong / Shenzhen


recordable chip2.jpg


Firma profil


company profile3.jpg


Vårt firma, Shenzhen Winpsheng Craft Co, Ltd er et profesjonelt utskrift produkt produsent og eksportør i Kina. Vår virksomhet dekker et bredt spekter av produkter i trykkeribransjen, for eksempel ulike håndlagde gratulasjonskort, Musikk gratulasjonskort, notatbok, hangtags, lisenser, fargebokser og bøker.

Vårt firma på grunnlag av teknologiutvikling, har selskapet tatt i en gruppe av erfarne personell som er talentfulle i toppledelse, markedsføring og ferdigheter med å produsere.


Andre produkter


other product 2.jpg


Pakke og frakt


packing and shipping 2.jpg


Marked


marketing 1.jpg


FAQ

1. Hvordan produktpriser og hvordan å konsultere priser?
Vi prissetter produktene i henhold til kundenes valg på materialer, utskrift og annen prosessflyt og så videre. Og du kan spørre av TM, skype eller sende e-post til oss.


2. Hvordan kan jeg sjekke om du er pålitelig?

1. Vi vil gjerne dele med våre kjære kunder som har svært interesser i å samarbeide med oss ​​våre kreditter referanser hvis du vil, inkludert prøver.

2.For første transaksjon, aksepterer vi Escrow som kan dekke risikoen for kjøpere og sikre sikkerheten til transaksjonen.


3. Kan jeg få en gratis prøve?

Selvfølgelig! Vi kan sende deg prøven som vi laget før for våre andre kunder eller gjøre den nye blanke prøven til deg basert på kravet ditt, det trenger bare du å betale fraktkostnaden for prøven. Hvis du bare trenger å bekrefte funksjonen via video, trenger du ikke å betale en cent.


4. Kan du gi meg rabatt?

Vi hovedsakelig gjør engros service, vår policy er at større kvantum, billigere pris, så vi vil gi deg den beste prisen basert på bestillingsmengde. Det er veldig normalt for kunden å gi oss en liten bestilling når det første samarbeidet, hvis vi kan vite at du vil samarbeide videre, kan vi også gi en god pris.
Hot Tags: håndlagde snakker bursdagskort for venner, Kina, produsenter, leverandører, engros, billig

Forespørsel

You Might Also Like