Håndlaget romantiske bursdagskort For elskere

Håndlaget romantiske bursdagskort For elskere

Hele produksjon teamet er dedikert til å levere high-end kvalitet ned til minste detalj. Velkommen til besøkte vårt selskap.
Chat nå

Produktdetaljer

Håndlaget romantiske bursdagskort For elskere


music card 26 (1).jpg


Element: Skrivbar kort

Papir: 250g C1s kunst papir

Størrelse: 300 mm × 300 mm

Speaker: 40mm metall

Batteri: AG10 × 3

Tid: 1-180s

Port: HongKong/Shenzhen


two chips.jpg


Firmaprofil

company profile 2.jpg


I vårt selskap, er stor oppmerksomhet betalt til grunnleggende administrasjon, stabil kvalitet, kontinuerlig forbedring av pre-salg-tjenester, salg og etter salg tjenester og forbedre konkurranseevnen markedet av våre produkter.

Så når våre nettverk markedet i USA, Tyskland, Japan, Canada og Finland.

Vårt mål er å hjelpe kunder med å bli mer konkurransedyktige i det globale markedet ved å gi god kvalitet, høy pålitelighet og konkurransedyktig kostnad.


packing and shipping.jpg


Markedet

marketing 1.jpg


FAQ

1. hvor kan jeg tror at etter jeg betaling kan du sende varene til meg?

Først av alt, hvis vi ikke sende ordren etter mottak av betalingen, kan du gjøre en klage på alibaba, alibaba skal dømme. Så, vi er gull leverandør på alibaba i år, kan du se ingen dårlig tilbakemeldinger eller klage, vi er trustable og pålitelige leverandør.


2. kan du lage et design for meg innen 15 dager siden bestillingen er bekreftet?

Alt etter din behov, vi kan legge til firmaets logo, nettsted, telefon umber eller ideer... på boksen. Og du kan velge fargen du foretrekker, vår profesjonell designer vil gjøre utformingsarbeidet for deg.


3. kan du lage OEM ordre?

Ja, at. De fleste av våre produkter er laget etter kundenes design. Send oss AI eller PDF design kunst, MP3 eller MAV format lydfilen. Våre designere og electronics engineers kan bidra til å regne ut de endelige produktene.


4. hvordan kan jeg bestille?

Du kan kontakte noen av våre selger for en ordre. Angi detaljer om dine behov så klart som mulig. Så kan vi sende deg av tilbudet på første gang. Utforme eller videre diskusjon er det bedre å kontakte oss med trade leder av Alibaba, Skype, Email, WhatsAPP eller andre umiddelbare måter, i tilfelle forsinkelser.Hot Tags: håndlaget romantiske bursdagskort for elskere, Kina produsenter, leverandører, engros, billig

Forespørsel

You Might Also Like