Håndlaget Få Velhilsen Ønsker Kort For Venner

1. Gratulasjonskort for syke venner 2. Fullt utstyrt trykkteknologi 3. Konkurransedyktig minimal rekkefølge
Chat nå

Produktdetaljer

Håndlaget Få Velhilsen Ønsker Kort For Venner


Hot custom musical fancy birthday greeting cards holiday gift cards 5.jpg


Tips

Å besøke pasienten, hovedsakelig til pasienten, har noen omsorg og hjertekomfort, ingen vil bli syk. Men hvis vennene dine er syke, er det ingen løsning. På dette punktet må du besøke dem. Samtidig å sende en melding om hilsen vil også gi pasienter mye varme. Men hvis det er en veldig lang reise, kan du sende ham et gratulasjonskort med din tankefulle vioce og ønske at de syke vennene blir bedre og bedre.


packing and shipping.jpg


Comapny Profile

company 4.jpg


sertifikater

certificates.jpg


Marked

world market.jpg

part of customers.jpg


FAQ

1. Kan du gjøre designen for oss?

Ja, vi har et profesjonelt team med rik erfaring innen bryllup favoriserer design og produksjon. Bare fortell oss din ide; Vi vil bidra til å utføre ideen i perfekte bokser, for eksempel størrelse, farge, egen logo.


2. Hvordan kan jeg få gratis prøver?

Vi tilbyr gratis prøver til våre kunder, men for noen prøver med mer komplisert krav, vil vi kreve et svært lite beløp, men det vil bli trukket fra det totale beløpet når bestillingen er bekreftet.


3. Kan jeg få rushed frakt?

Du kan oppgradere frakten din til FedEx Overnight (eller lignende Express-tjeneste) som kan bidra til å møte tidsfristen. Stoppet frakt påvirker ikke omslaget på 10-15 dager for utskrift.


4. Hva er ditt minste bestillingsmengde?
Som hovedregel er vår MOQ 500 stk. Selv om vi ved noen anledninger har produsert for mindre enn 1000. Men for liten kvantitet vil koste svært høy når vi vurderer reproduksjon, utskrift, verktøy og oppsettkostnader.


Hot Tags: håndlaget få godt hilsen ønsker kort for venner, Kina, produsenter, leverandører, engros, billig

Forespørsel

You Might Also Like