Vennskap dag hilsen kort / Funny papegøye skrivbar gratulasjonskort til venner

fullstendig fasiliteter. Strenge med kvalitet, har vi egne kvalitet avdeling å sjekke produkter for 3 timene. og unngå spesifikasjonene produktet.
Chat nå

Produktdetaljer

Vennskap dag hilsen kort / Funny papegøye skrivbar gratulasjonskort til venner

Dag gratulasjonskort på vennskap / morsomme papegøye skrivbar kort For venner: vennskap dag er en dag for venn, får vi sammen Spill musikk og spill, snakke om gamle dager vi tilbrakte sammen. Det er en veldig god sjanse til å kommunisere med gamle venner. Et morsomt dyr vil alltid gjør folk ler, så gjør en morsom venn, så ikke gå glipp av den god sjansen til å si, vi er venner.


Element: Skrivbar kort

Papir: 250g C1s kunst papir

Størrelse: 300 mm × 300 mm

Speaker: 40mm metall

Batteri: AG10 × 3

Tid: 1-180s

Port: HongKong/Shenzhen


music card7 (6).jpg


Firmaprofil

our company.jpg

Shenzhen Winpsheng håndverket Company Limited ble grunnlagt i 2008 og ligger i Shenzhen, nær Hong Kong. I dag har vi 150 ansatte til å levere en rekke produkter.

Vi er en profesjonell Eksportør for papir gaver som håndlagde kort, lyd kort, LED lys kort, 3D laser kuttet kort, pop ut kort, akryl kort, musikk papir boks, musikk papirposer, og så videre.


Sertifikat

certificates.jpg

Emballasje & frakt

包装图--Ceci.jpg

Hovedmarkedet

main markets.jpg


FAQ

1. Når kan jeg få tilbudet for min forespørsel?

Vanligvis sendes tilbudet til deg innen én virkedag på alle detaljer om produktene blir klart. Hvis noe presserende, kan vi sitere for deg innen 2 timer basert på all informasjon du oppgir.


2. hvilke opplysninger burde jeg fortelle deg om jeg ønsker å få et pristilbud?
-Størrelsen på produktene (lengde x bredde x høyde)
-Materiale og overflate håndtering.
-Utskrifter i farger.
-Antallet.
-Hvis det er mulig, vennligst også gi bilder eller design skisser for å sjekke. Eksempler vil være best for å avklare. Hvis ikke, vil vi anbefale relevante produkter med detaljer for referanse.


3. kan jeg få andre elementer å matche min invitasjoner?

Ja, vi kan koordinere noe du invitasjonen utvalg, for eksempel koder, lagre dato, bordkort, program, meny, kunngjøringer, takkekort og mer. Selv om du ikke ser dem bildet på nettstedet, kan vi få dem.


4. Hvordan du etter salg service?

Du kan være trygg på tjenesten vår finne problemer etter at du mottar produktet, kan du kontakte oss når som helst, og vi vil løse problemer raskt og tålmodig.


5. hva slags papir kan skrives på?

Kunsten papir gir den beste ytelsen av farge og utforming. Vi kan også tilby andre spesialpapir som svart kort, hvitt kort, offset papir og PU skinn osv.


Hot Tags: vennskap dag hilsen / morsomme papegøye skrivbar kort for venner, Kina produsenter, leverandører, engros, billig

Forespørsel

You Might Also Like