Elektronisk julekort kort / skrivbar Xmas For familien

1. OEM ordre er akseptabelt med konkurransedyktig pris. 2. våre produkter gikk BSCI ISO9001 GSV, tester. 3.Well trente & erfarne personalet er å svare på alle forespørsler på engelsk.
Chat nå

Produktdetaljer

Elektronisk julekort kort / skrivbar Xmas For familien

Electronic Christmas Card/ Recordable Xmas Card For Family


Tips

Minnemynter julekort: Alt i verden er å samle av mennesker, uansett hva grunner, mange for innsamling av elementene har kommet til en gal tilstand. Selvfølgelig, er det mange mennesker i verden som samler inn julekort og er veldig fanatisk, uansett hva stilen til julekort, så lenge de ikke har, eller er i stand til å integrere en serie, de er villig å samle.


Lydbrikken

Electronic Christmas Card


Pakking & frakt

Recordable Xmas Card For Family


Firmaprofil

Xmas Card For FamilyShenzhen Winpsheng håndverket Company Limited, ligger i Shenzhen, Guangdong-provinsen i Kina.

Vi er 100% produsent med er spesialisert i alle typer kort, med eller uten elektronisk, som pop-up kort, 3d laser-kort, musikk-kort.

Alle varer er eksportert til Europa, USA, Japan og bestått FSC, BSCI, GSV, ISO akkreditering. Vi har et sett med perfekt kvalitetsstyringssystem som garanterer våre varer å tilfredsstille kundens behov.


Sertifikater

Electronic Christmas Card For Family


Markedet

Electronic Christmas Card/ Recordable Xmas Card For Family

Electronic Xmas Card For Family


FAQ

1. hvordan det produktpriser og hvordan å konsultere priser?

Vi priser produkter etter kundenes valg på materialer, flyt utskrift og andre prosessen og så videre. Og du kan forespørsel TM, skype eller send e-post til oss.


2. hvordan kan jeg sjekke om du er pålitelig?

1. vi ønsker å dele med vår kjære kunder som har svært interesser i å samarbeide med oss referanser kreditt hvis du vil, inkludert eksempler.

2. første transaksjon, vi aksepterer Escrow som kunne dekke risikoen for kjøpere og ivareta sikkerheten for transaksjonen.


3. Hvis produktene har noen problemer, hvordan vil du håndtere det?

Hvert trinn i produksjonen og ferdige produkter vil bli inspisert av QC avdeling før forsendelse. Hvis kvaliteten problemet produkter forårsaket av oss, vil vi gi en bytteordningen.


4. hva med leder tid for masseproduksjon?

For å være ærlig, det avhenger av antallet og sesongen du legger inn ordrer, de beste posten vi gjorde leverer 10.000 kort innen en uke. Generelt anbefaler vi at du forespørsel to måned før du ønsker å få produktene til ditt land.


Hot Tags: elektronisk christmas card / skrivbar xmas kort for familien, Kina produsenter, leverandører, engros, billig

Forespørsel

You Might Also Like