Tilpassede store opptakskort / bursdagskakekort for familier

Tilpassede store opptakskort / bursdagskakekort for familier

1.Our markedet dekket europeiske, Amerika, Japan og andre land. 2.Alle produkter passerte kvalitetskontroll før forsendelse under kontroll av vårt kvalifiserte QC-team.
Chat nå

Produktdetaljer

Tilpassede store opptakskort / bursdagskakekort for familier

Punkt

Opptakbart bursdagskort

Materiale

Offset papir, kunstpapir, belagt papir

Printing

CMYK eller PMS utskrift

Størrelse

310mm × 310mm eller tilpasset

Overflatebehandling

Ingen eller tilpasset (Hot stempling, preg, glitter)

Havn

HongKong / Shengzhen

QC måte

Hvert produkt 100% kontroll.Korthistorie

Skreddersydde store opptakskort / bursdagskakekort til familier: 5 brennende stearinlys står på toppen av bursdagskake, de vil være en stor overraskelse for ham. En deilig bursdagskake vil lede en lykkelig stund, mens velsignelsene gjennom stemmen din blir lengre.

机芯 2.jpgAktivert av

Bryter, knapp, lyssensor osv

Budskap

Stemme, musikk, lyd

Søknad

Gratulasjonskort, gavekasse osv

Batteri

2 * AG10, 3 * AG10 eller tilpasset

Musikkformat

MP3 eller WAV

Musikk tid

1-120 eller tilpasset

Spenning

 

3V eller 4,5V
工厂 电子 .jpg

Vi har 8 ingeniører, 12 salg, 150 dyktige arbeidstakere og fem automatiske produksjonslinjer, en kun for Japans kundeemner.

Alle varer eksporteres til Europa, USA, Japan og bestått FSC, BSCI, GSV, ISO-akkreditering. Vi har et sett med perfekt kvalitetsstyringssystem som garanterer våre varer for å tilfredsstille kundens krav.


Music greeting card process.jpg


Winpsheng Team.jpg


FAQ

1. Hvordan lyser det?
Siden fiberoptikken er god med lysledningsevne, gjør vi fiberoptikken forbundet med forskjellige fargediodene, fiberoptikken vil vise LED-fargene. Når du trykker på knappen, lyser den opp.


2. Hva er batteritypen?
Normalt bruker vi celleknappbatterier (CR2032, AG10, AG13) for små gjenstander som lysboken, gratulasjonskort, lue, fotorammer. Noen ganger bruker vi AA- eller AAA-batterier til større gjenstander som veggen, visningselementene.


3. Kan du lage prøver basert på vårt design eller ide?
Ja, vi kan lage prøver basert på design og ide. Vi kan lage 3D-kunstverket basert på ideen din for sjekken din, og så går vi på prøvene.


4. Kan du gjøre OEM-bestilling?

Ja sikkert. De fleste av våre produkter er laget i henhold til kundens design. Vennligst send oss AI eller PDF design kunst, MP3 eller MAV format lydfil. Våre designere og elektronikkingeniører kan bidra til å utarbeide de endelige produktene.


5. Kan jeg få en gratis prøve?

Selvfølgelig! Vi kan sende deg prøven som vi laget før for våre andre kunder eller gjøre den nye blanke prøven til deg basert på kravet ditt, det trenger bare å betale forsendelsesprisen for prøven. Hvis du bare trenger å bekrefte funksjonen via video, trenger du ikke å betale en cent.


Hot Tags: Tilpassede store opptakskort / bursdagskakekort for familier, Kina, produsenter, leverandører, engros, billig

Forespørsel

You Might Also Like