Bursdagskort for foreldre

1. Opptakskort for foreldre 2. Stemmeopptak av kundenes egne 3. Spill over 500 ganger
Chat nå

Produktdetaljer

Bursdagskort for foreldre

En opptakbar kan på en eller annen måte erstatte et brev for å sende til foreldrene. For 20 år siden er brevet nesten den eneste forbindelsen for oss og våre foreldre, men nå med popularisering av mobiltelefonen, forsvinner brevet nesten. Men ordene eller stemmerne blir lengre enn en telefonsamtale, slik at de kan beholde dem i lang tid. Det vil også være en slags ledsager.


Recordable Card.jpg


Lydmodul

recordable chip2.jpg


firma profil

company 4.jpg


sertifikater

certificates.jpg


Marked

part of customers.jpg


FAQ

1. Hvilken tjeneste kan du tilby i tillegg til utskriftsservice?
Hvis du ønsker å distribuere utskriftsproduktene i Kina eller Asia, kan vi tilby lave distribusjonskostnader og gratis lagringsplass for deg. Og hvis du trenger levere utskriftsprodukter til utstillinger i Kina, kan vi hjelpe deg med å levere i tide.


2. Kan vi bytte batterier?
Ja, du kan åpne batterikassen og bytte ut batteriene. Hvis du ikke finner det, kan vi sende en video for å lede deg. Hvis du ikke trenger å bytte ut batteriene, kan vi også gjøre batteriene inne i elementene.


3. Hva er din laveste bestillingsmengde?
Som hovedregel er vår MOQ 500 stk. Selv om vi ved noen anledninger har produsert for mindre enn 1000. Men for liten kvantitet vil koste svært høy når vi vurderer reproduksjon, utskrift, verktøy og oppsettkostnader.
Hot Tags: bursdagsopptakelig gratulasjonskort for foreldre, Kina, produsenter, leverandører, engros, billig

Forespørsel

You Might Also Like