Bursdagshilsener Med Voice / Soung Gratulasjonskort For Venner

1. Bursdagskort for venner 2. Ulike størrelser og former for kundens valg 3. Gode tjenester og rask levering i vårt firma
Chat nå

Produktdetaljer

Bursdagshilsener Med Voice / Soung Gratulasjonskort For Venner

Music card.jpgTips

På bursdagsfester, banketter, stearinlys og andre anledninger for å feire bursdagen, deltakerne direkte til fødselsdagen til hovedpersonen. Slike velsignelser er rettferdige, konsise og raffinerte. Kjernen til velsignelsen: Jeg ønsker deg en gratulerer med dagen.

Noen ganger kan vi ikke bli hos vennen din, men vi vil fortsatt si "Gratulerer med dagen" til ham. Denne gangen vil et opptakskort hjelpe deg. Han vil høre stemmen din så snart han åpner kortet.Arbeidsprosedyre

Music greeting card process.jpg

packing and shipping.jpg


firma profil

company 4.jpg

advantage.jpg


sertifikater

certificates.jpg


Marked

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


FAQ

1. Har du lagerprodukter å selge?

Nei. Vi jobber med OEM bestillinger. Det betyr at størrelse, materiale, mengde, design, emballasjeløsning, osv. Vil avhenge av dine ønsker. Selvfølgelig kan logoen din skrives ut på produktene.


2. Kan vi bytte batterier?
Ja, du kan åpne batterikassen og bytte ut batteriene. Hvis du ikke finner det, kan vi sende en video for å lede deg. Hvis du ikke trenger å bytte ut batteriene, kan vi også gjøre batteriene inne i elementene.


3. Kan du gi meg rabatt?

Vi hovedsakelig gjør engros service, vår policy er at større kvantum, billigere pris, så vi vil gi deg den beste prisen basert på bestillingsmengde. Det er veldig normalt for kunden å gi oss en liten bestilling når det første samarbeidet, hvis vi kan vite at du vil samarbeide videre, kan vi også gi en god pris.


4. Hva er vårt mål?

Vårt mål er å bygge den perfekte industrikjeden og gi deg den beste kvaliteten og servicen. Du tilbyr oss en sjanse, vi belønner deg med en høy prisytelse.


Hot Tags: bursdag hilsener med stemme / soung gratulasjonskort for venner, Kina, produsenter, leverandører, engros, billig

Forespørsel

You Might Also Like