Engros animerte bursdag ønsker kort med musikk

1. bursdag musikk kort leverandør 2. Mer enn 14 års utvikling erfaring 3. tilpasset størrelse og farge
Chat nå

Produktdetaljer

Engros animerte bursdag ønsker kort med musikk

Music Card.jpg


Tips

Enkel livsstil for par: vi er spesielt takknemlig og beæret når vi er overvinne klørne til stede. Vi er takknemlige for hvordan modig vi var og ære som vi har insistert på. Vi har en fantastisk stilltiende forståelse av hvor og når vi kan. Uansett hva du ønsker å si hva du skal gjøre, selv over fjellene gjennom skogen, vet jeg du ikke vil forlate meg! Og, tross alt, min, vi har fortsatt et fredelig liv sammen.


Pre-recorded Sound Module 1.jpg


packing and shipping.jpg


Firmaprofil

company profile1 (e).jpg


Sertifikater

Certificates 2.jpg


Markedet

world market.jpg

part of customers.jpg


FAQ

1. hvordan kan jeg bestille?

Du kan kontakte noen av salget for en ordre. Angi detaljer om dine behov så klart som mulig. Så kan vi sende deg av tilbudet på første gang. Utforme eller videre diskusjon er det bedre å kontakte oss med trade leder av Alibaba, Skype, Email, WhatsAPP eller andre umiddelbare måter, i tilfelle forsinkelser.


2, kan du gjøre design for meg?

ja, det kan vi. Alt etter din behov, kan vi legge til firmalogoen, nettside, telefonnummer eller ideer på coveret. Bakgrunnsfargen avgjøres, alle farger er tilgjengelig. Våre profesjonell designer kan lage design til deg.


3. kan jeg få løp frakt?

Du kan oppgradere shipping FedEx overnatting (eller lignende Express service) som kan bidra til å møte din frist. Løp frakt påvirker ikke tiden 10-15 dager for utskrift.


4. hvordan å produsere en lyd modul?

Vi søker vår database å matche hva lyden du leter når du ga oss ideen din, siden vi har standard stemme og melodi. Hvis lyden ikke er standard. Så det må kunden gjøres.


Hot Tags: engros animerte bursdag ønsker kort med musikk, Kina produsenter, leverandører, engros, billig

Forespørsel

You Might Also Like