Synger Sølv Bryllupsdagen Kort For Par

1. Sølv bryllupsmusikk gratulasjonskort 2. Ulike størrelser og former for kundens valg 3. Gode tjenester og rask levering i vårt firma
Chat nå

Produktdetaljer

Synger Sølv Bryllupsdagen Kort For Par

Music Card.jpg

IMG_1069.JPG


Tips

Hvis det ikke er den dagen, vil det ikke være noe liv i dag; det vil ikke være en lykkelig familie; det vil ikke være lykkelige dager; det vil ikke være meg best. Fotografering av et stilig sølvbruddsfotoalbum i et fotostudio uten brudekjoler, noen fotograferingsbilder, et bilde med foreldrenes fotografi, hvis du kan lage et sett med elektroniske fotoalbum fra ung til stede, på CDen når som helst, kringkasting ! Ha et stykke hilsen! Har en musikalsk bakgrunn, velg favorittmusikken sin.


packing and shipping.jpg


Comapny Profile

company profile1 (e).jpg


sertifikater

certificates.jpg


Marked

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


FAQ

1. Kan jeg få et utvalg før masseproduksjon?

Selvfølgelig! Den normale fremgangen er at vi skal lage preproduksjonsprøven for kvalitetsevalueringen. Masseproduksjonen vil bli startet etter at vi har fått bekreftelsen på denne prøven.


2. Hvor lang tid tar det for å motta bestillingen min?

Det avhenger av mengden av bestillingen, vi anbefaler deg alltid produksjonstiden før du legger bestillingen. Hvis du har en snarlig frist, så ser vi hva vi kan gjøre.


3. Kan jeg få rushed frakt?

Du kan oppgradere frakten din til FedEx Overnight (eller lignende Express-tjeneste) som kan bidra til å møte tidsfristen. Stoppet frakt påvirker ikke omslaget på 10-15 dager for utskrift.


4. Hva er gjennomsnittlig OTP?

Den OTP som betyr er en gang programmering IC-brikke, det er progrm IC-brikken hver av hver brent av fabrikken av computer.so det er lavere ordre mengde forespørsel, men IC chip prisen er høyere.Hot Tags: sang sølv bryllupsdagen kort for par, Kina, produsenter, leverandører, engros, billig

Forespørsel

You Might Also Like