Utskriftsvennlig fødselsdagskort for venner

1. Bursdagsfest invitasjonskort 2. Importerte avanserte maskiner fra Tyskland og Japan 3. Hovedmarkedet er Europa, Japan, USA.
Chat nå

Produktdetaljer

Utskriftsvennlig fødselsdagskort for venner

Music Card.jpg

12.jpg

Tips

Bursdag ser ut til å være fotsporene i vekstveien, livet vil være sammensatt av en rekke fotavtrykk. Etter hver bursdag, vær forsiktig med å finne barnet som har gjort nye fremskritt og forandre, veksten i tekstur og dermed et nytt vendepunkt. På en morsom og ny måte er barnas fotspor avbildet, slik at barna ser sitt iboende potensial for å stimulere barnas lidenskap for læring og selvtillit i livet.


Music chip.jpg


packing and shipping.jpg


firma profil

company profile1 (e).jpg


sertifikater

certificates.jpg


Marked

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


FAQ

1. Kan jeg få et utvalg før masseproduksjon?

Selvfølgelig! Den normale fremgangen er at vi skal lage preproduksjonsprøven for kvalitetsevalueringen. Masseproduksjonen vil bli startet etter at vi har fått bekreftelsen på denne prøven.


2. Kan du lage prøver basert på vårt design eller ide?
Ja, vi kan lage prøver basert på design og ide. Vi kan lage 3D-kunstverket basert på ideen din for sjekken din, og så går vi på prøvene.


3. Når kan jeg få prisen?

Vi citerer vanligvis innen 24 timer etter at vi har fått din forespørsel. Hvis prisen er veldig presserende, vennligst ring oss direkte for å be om hjelp. Telefonnummeret er øverst på nettstedet vårt, så vi kan svare deg på kort tid.


4. Hva om jeg har en klage?

Vi ønsker å gi deg 100% tilfredshet. Men hvis du opplever et problem eller problem, vennligst kontakt oss umiddelbart via E-post eller telefonsamtale, slik at vi kan fremme korrigerende tiltak fra vår side.


Hot Tags: utskrift bursdagsfest musikk kort for venner, Kina, produsenter, leverandører, engros, billig

Forespørsel

You Might Also Like