Pink Printable Birthday Greeting Ecard

1. Utskriftsvennlig fødselsdagskort for jenter 2. Importerte avanserte maskiner fra Tyskland og Japan 3. Hovedmarkedet er Europa, Japan, USA.
Chat nå

Produktdetaljer

Pink Printable Birthday Greeting Ecard

Music Card.jpg

IMG_1082.JPG


Tips

Når et barn er vokst, kan han eller hun endelig slappe av som foreldre. Jeg tror at foreldre har mange psykologiske ord å si til sine barn, men de er for flau for å si det. Så foreldre kan skrive et brev som uttrykker deres ambisjoner og skrive til barna sine hva de vil ned, bursdag som en spesiell bursdagsgave til barn, la barna forstå foreldrenes kjærlighet.


Arbeidsprosess

production process of electronic cards.jpg

packing and shipping.jpg


firma profil

company profile1 (e).jpg


sertifikater

certificates.jpg


Marked

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


FAQ

1. Hva slags skrivere har du?
Vi har offsettrykkskrivere, digitale skrivere og nettverksskrivere. I henhold til ulike mengder bruker vi forskjellige skrivere til å skrive ut. Du kan få konkurransedyktig pris.


2. Hvor lenge kan jeg få prøven?

Etter å ha mottatt prøvetilførselen og alt materiale og design blir bekreftet, er prøvetiden 5-7 dager, og ekspresslevering trenger vanligvis rundt 3-5 dager. Noen eksempler med komplisert struktur vil trenge mer tid.


3. Hva om jeg har en klage?

Vi ønsker å gi deg 100% tilfredshet. Men hvis du opplever et problem eller problem, vennligst kontakt oss umiddelbart via E-post eller telefonsamtale, slik at vi kan fremme korrigerende tiltak fra vår side.


4. Hva er pakken din?
Vanligvis pakker vi våre varer i hvite bokser og brune kartonger. Hvis du har et lovlig registrert patent, kan vi pakke varene i merketrykkene dine etter at du har fått godkjenningsbrevene dine. Vi viser deg bildene av produktene og pakkene.Hot Tags: rosa printable birthday greeting ecard, Kina, produsenter, leverandører, engros, billig

Forespørsel

You Might Also Like