Musical hilsen bursdag ønsker kort fabrikk

1. bursdag musikk kort produksjon 2. Gode tilbakemeldinger 3. Leveringsdatoen garantert
Chat nå

Produktdetaljer

Musikalske bursdag ønsker gratulasjonskort fabrikk

Music Card.jpg


Tips

Enten det er kjærlighet eller venn, dyrebare ekte vennskap. Venn er som alltid setter deg i bunnen av hjertet ditt, enten du er i himmelen eller helvete, omsorg og bekymring ikke er endret. En enkel "Hei, hvor er du nå" er den mest intime varme. "Ingenting, med meg," alltid flyttet av tårer, en "jeg sier, du kan gjøre det", er den største av sin egen forsikring. Ekte venn, vanligvis ikke hvor mye vin å drikke sammen rørt antallet kopper, men når du trenger, når hånden.


Musikk Chip

Music chip.jpg


Firmaprofil

company profile1 (e).jpg


Markedet

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


FAQ


1. kan jeg få en prøve før masseproduksjon?

selvfølgelig! Normal produsere fremdriften er at vi vil gjøre pre-produksjon utvalget for kvalitet evalueringen. Masseproduksjon startes etter at vi får bekreftelse på dette eksemplet.


2. kan du lage OEM ordre?

Ja, at. De fleste av våre produkter er laget etter kundenes design. Send oss AI eller PDF design kunst, MP3 eller MAV format lydfilen. Våre designere og electronics engineers kan bidra til å regne ut de endelige produktene.


3. Hva er gjennomsnittlig OTP?

OTP som mener er den ene gangen programmering IC chip, det er progrm IC chip hver av hver brent av fabrikken computer.so er det lavere antall bestilling, men IC chip prisen er høyere.


Hot Tags: Musical hilsen bursdag ønsker fabrikken, Kina produsenter, leverandører, engros, billig

Forespørsel

You Might Also Like