Musikk Gratulerer med dagen med gratulerer for barn

1. Musikkbursdagskort for barn 2. OEM-ordre er akseptabelt med konkurransedyktig pris 3. Ansatte har lang erfaring i eksporthandel
Chat nå

Produktdetaljer

Musikk Gratulerer med dagen med gratulerer for barn

Music Card.jpg

IMG_1210.JPG


Tips

Hvert barn vil ha et lite leketøy som kan fortrylle både romanen og interessant, noe som ikke bare er populært, men også likt av barn. Meldinger kan reserveres. Papegøyens munn og vinger svinger samtidig når meldingen spilles. Direkte opptak kan også spilles direkte, er en veldig interessant og søt innspilling papegøye leketøy fugl. Det er ikke bare elsket av barn, men også tiltrukket av den store vennen.


Arbeidsprosess

production process of electronic cards.jpg

packing and shipping.jpg


firma profil

company profile1 (e).jpg


sertifikater

certificates.jpg


Marked

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


FAQ

1. Hvordan gjør bedriften din Kvalitetskontroll?

Kvaliteten er avhengig av prisen, vi har tusenvis av produkter, vi kan ikke love at alle produktene har samme kvalitet, for vi trenger å tilfredsstille ulike kunders krav, enkelte kunder trenger høy kvalitet, enkelte kunder trenger lav pris, det er i henhold til dine krav!


2. Hvor lenge kan jeg få prøven?

Etter å ha mottatt prøvetilførselen og alt materiale og design blir bekreftet, er prøvetiden 5-7 dager, og ekspresslevering trenger vanligvis rundt 3-5 dager. Noen eksempler med komplisert struktur vil trenge mer tid.


3. Hva er retningslinjene for kunstverket?

Illustrator-aksepterte filformater: .ai / .eps / .pdf

Photoshop-aksepterte filformater: .psd / .eps / .bmp

CorelDraw-aksepterte filformater: .cdr


4. Hva med prisen?

Prisen vil bli utført av mengden, for samme vare vil prisen være forskjellig for den lille mengden og den store mengden. For å lagre din verdsatte tid og få prisen ved første gang, under informasjon foreslår at vi beregner den nøyaktige kostnaden.
Hot Tags: musikk gratulerer med fødselsdaghilsen for barn, Kina, produsenter, leverandører, engros, billig

Forespørsel

You Might Also Like