Musikk Vennskapskort / Bday Gratulasjonskort For Venner

1. Ny design vennskap musikk gratulasjonskort 2. Gir deg pakken med service. 3. Design, logo, farge, ramme, størrelse alle kan tilpasses etter ønske.
Chat nå

Produktdetaljer

Musikk Vennskapskort / Bday Gratulasjonskort For Venner

Music card.jpg


Tips

Strukturen til et musikk kort: Strømforsyningsspenning 1,5 ~ 3V, kan brukes 1 eller 2 G13 knapp batteridrevet. Bryter S er en spesiell forskyvningsbryter, bryteren mellom de to stykkene av metallplate festet en plastplate, plastplate med en pinne til siden av papirkortet, når det åpnes eller lukkes gratulasjonskortet, vil bryteren S automatisk styre musikkelektronikk Kjernens kraft er på og av


packing and shipping.jpg


firma profil

company 4.jpg


sertifikater

Certificates 2.jpg


Marked

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


FAQ

1. Kan du gjøre designen for oss?

Ja, vi har et profesjonelt team med rik erfaring innen bryllup favoriserer design og produksjon. Bare fortell oss din ide; Vi vil bidra til å utføre ideen i perfekte bokser, for eksempel størrelse, farge, egen logo.


2. Hvilken tjeneste kan du tilby i tillegg til utskriftsservice?
Hvis du ønsker å distribuere utskriftsproduktene i Kina eller Asia, kan vi tilby lave distribusjonskostnader og gratis lagringsplass for deg. Og hvis du trenger levere utskriftsprodukter til utstillinger i Kina, kan vi hjelpe deg med å levere i tide.


3. Kan du lage prøver basert på vårt design eller ide?
Ja, vi kan lage prøver basert på design og ide. Vi kan lage 3D-kunstverket basert på ideen din for sjekken din, og så går vi på prøvene.


4. Kan du skrive ut andre fremmed språk i tillegg til engelsk?

Ja, alle språk er ok, bare gi oss ordlyden. Da sender vi deg tekstutkastet, etter at du har bekreftet det, og tar ansvar for eventuelle feil. Vennligst sjekk utkastet nøye.


Hot Tags: musikk vennskap kort / bday gratulasjonskort for venner, Kina, produsenter, leverandører, engros, billig

Forespørsel

You Might Also Like