Musikkbursdagskort å skrive ut til 18. bursdag

1. Musikk kort for 18 årsdag 2. God ettersalgs service tilbys, vær så snill å komme tilbake hvis du har spørsmål 3. Fullt utstyrt trykkteknologi
Chat nå

Produktdetaljer

Musikkbursdagskort å skrive ut til 18. bursdag

Music Card.jpg

IMG_0333.JPG


Tips

Gaver til 18. jenter: 18 år er et viktig vendepunkt i livet, jenter i denne alderen vil vise en annen skjønnhet, slik at foreldre kan ta datteren til et fotoalbum for å beholde barnets vakreste øyeblikk, dette bildet er den viktigste , La noen vakre minner for barn, husk best å ikke ta bilder når kameraet, den vakreste i naturen.


packing and shipping.jpg


firma profil

company profile1 (e).jpg


sertifikater

certificates.jpg


Marked

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


FAQ

1. Hvordan gjør bedriften din Kvalitetskontroll?

Kvaliteten er avhengig av prisen, vi har tusenvis av produkter, vi kan ikke love at alle produktene har samme kvalitet, for vi trenger å tilfredsstille ulike kunders krav, enkelte kunder trenger høy kvalitet, enkelte kunder trenger lav pris, det er i henhold til dine krav!


2. Hvis produktene har noe kvalitetsproblem, hvordan vil du håndtere det?

Hvert trinn av produksjon og ferdige produkter vil bli inspisert av QC-avdelingen før frakt. Hvis kvalitetsproblemet med produkter forårsaket av oss, vil vi tilby en erstatningstjeneste.


3. Hvordan konfigurerer jeg filen?

Husk å designe filen i CMYK med 300 og 100% utskriftsstørrelse. Inkluder eventuelle spesielle instruksjoner i en separat fil eller et separat lag. Og ikke glem blødnings- og sikkerhetsområdene. Angi frister, og kyss kutt på separate lag.


4. Hva er vårt mål?

Vårt mål er å bygge den perfekte industrikjeden og gi deg den beste kvaliteten og servicen. Du tilbyr oss en sjanse, vi belønner deg med en høy prisytelse.Hot Tags: musikk bursdagskort å skrive ut for 18. bursdag, Kina, produsenter, leverandører, engros, billig

Forespørsel

You Might Also Like