Happy Party Time Music Ecards For Kolleger

1.God kvalitet: Vi har streng kvalitetskontroll system. Godt rykte i markedet. 2.Leading Produksjon av trykk og emballasje løsninger, og klienter over hele verden. 3.Professional design team for å møte behovene til ulike markeder og kultur.
Chat nå

Produktdetaljer

Gratulerer med festtidens musikk-ecards for kolleger


Music card.jpg


music card10 (5).jpg


Tips

Et julekort er et gratulasjonskort sendt som en del av den tradisjonelle feiringen av julen for å formidle mellom folk en rekke følelser knyttet til jul og høytiden. Julekort utveksles vanligvis i løpet av ukene før juledag av mange mennesker (inkludert ikke-kristne) i det vestlige samfunnet og i Asia. Den tradisjonelle hilsenen lyder "ønsker deg en god jul og et godt nyttår". Det er utallige variasjoner på denne hilsen, mange kort som uttrykker mer religiøs følelse, eller inneholder et dikt, bønn, julesangtekster eller bibelsk vers; andre holder seg borte fra religion med en all-inclusive "sesongens hilsener".


Musikkbrikke

two chips.jpg


packing and shipping.jpg


Firma profil

company 4.jpg

Vi er en profesjonell eksportør for papir gaver som håndlaget gratulasjonskort, lyd gratulasjonskort, LED lys gratulasjonskort, 3D laser cut-kort, pop ut kort, akryl gratulasjonskort, musikk papir boks, musikk papirposer, og så videre.

Vi har etablert et stabilt samarbeidsforhold med en rekke pålitelige leverandører, og det er et profesjonelt team som arbeider med høy effektivitet, klar til å betjene kunder over hele verden med stor lidenskap.

Vårt slagord er sammen, alle oppnår mer.


sertifikater

certificates.jpg


Marked

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


FAQ

1. Er du produsent eller handelsselskap?

Vi er 100% Manufactory spesialisert på utskrift og emballasje over 10 år med et arbeidsområde på 6000 kvadratmeter. Vi har et utmerket team bestående av 150 profesjonelle og dyktige arbeidere.


2.Hvordan du ettersalgsservice?

Du kan være trygg på vår service, finne eventuelle problemer etter at du har mottatt produktet, du kan når som helst kontakte oss, og vi løser problemene raskt og tålmodig.


3. Hvilken tjeneste kan du tilby i tillegg til utskriftsservice?
Hvis du ønsker å distribuere utskriftsproduktene i Kina eller Asia, kan vi tilby lave distribusjonskostnader og gratis lagringsplass for deg. Og hvis du trenger levere utskriftsprodukter til utstillinger i Kina, kan vi hjelpe deg med å levere i tide.


4. Kan du gjøre OEM-bestilling?

Ja sikkert. De fleste av våre produkter er laget i henhold til kundenes design. Vennligst send oss ​​AI eller PDF design kunst, MP3 eller MAV format lydfil. Våre designere og elektronikkingeniører kan bidra til å utarbeide de endelige produktene.


5. Kan jeg få rushed frakt?

Du kan oppgradere frakten din til FedEx Overnight (eller lignende Express-tjeneste) som kan bidra til å møte tidsfristen. Stoppet frakt påvirker ikke omslaget på 10-15 dager for utskrift.
Hot Tags: gratulerer festtid musikk ecards for kolleger, Kina, produsenter, leverandører, engros, billig

Forespørsel

You Might Also Like