Gratulerer med bursdagskort med musikk

1. En rund musikk gratulasjonskort for bursdag 2. Hovedmarkedet er Europa, Japan, USA. 3. 100% produsent og kan designe av oss selv
Chat nå

Produktdetaljer

Gratulerer med bursdagskort med musikk

Music card.jpg


Tips

Når en venn er på bursdagen, vil han lage et kort og skrive din hilsen eller hilsen for å uttrykke din kjærlighet. Vi vil sikkert be for vennskap og styrke samarbeidet. Mange typer gratulasjonskort, hvis det er mulig, sand et elektronisk musikk-gratulasjonskort, vil gjøre venner glade.


Music chip.jpg


packing and shipping.jpg


firma profil

company profile1 (e).jpg


sertifikater

Certificates 2.jpg


Marked

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


FAQ

1. Hvordan gjør bedriften din Kvalitetskontroll?

Kvaliteten er avhengig av prisen, vi har tusenvis av produkter, vi kan ikke love at alle produktene har samme kvalitet, for vi trenger å tilfredsstille ulike kunders krav, enkelte kunder trenger høy kvalitet, enkelte kunder trenger lav pris, det er i henhold til dine krav!


2. Kan du lage et design for meg innen 15 dager siden bestillingen er bekreftet?

I henhold til ditt krav kan vi legge til firmaets logo, nettside, telefonnummer eller ideer ... på esken. Og du kan velge fargen du foretrekker. Vår profesjonelle designer vil gjøre designarbeidet for deg.


3. Hvordan lage en lydmodul?

Vi søker i databasen for å matche hvilken lyd du leter etter når du ga oss ideen din, siden vi har standard stemme og melodi. Hvis lyden din ikke er standard. Deretter må det gjøres til kunde.
Hot Tags: Gratulerer med dagen med kort, musikk, Kina, produsenter, leverandører, engros, billig

Forespørsel

You Might Also Like