Gratulerer med dagen for gratulasjonskort for venner

• 100% OEM, direkte fabrikkpris • Mer enn 20 års utskriftstjenesteopplevelse • Erfarne team • God ettersalgs service
Chat nå

Produktdetaljer

Gratulerer med dagen for gratulasjonskort for venner

Music card.jpg


Tips

Papirkortet blir gradvis erstattet av noen som e-post, tekstmeldinger, datamaskiner og annen velsignelses måte, men det er også på en frisk måte å gå fremover, svært kreativt og personlig design med hilsenskort, det gir også ny vitalitet til papir gratulasjonskort.

Noen mennesker har også gratulasjonskort kompleks som elsker å samle inn gratulasjonskort. Vi har grunn til å tro at gratulasjonskort ikke vil være historie, det vil bli ledsaget av samfunnsutviklingen i et nytt utseende for å vise folk.
Shipping

shipping methods 1.jpg


firma profil

company profile 5.jpg

Vi er en produsent som spesialiserer seg på å utvikle og produsere papirkort, inkludert håndlaget gratulasjonskort / 3d pop-up gratulasjonskort / laserskjørt gratulasjonskort / musikk kort / ledet gratulasjonskort og papir elektroniske kortartikler etc.

God kvalitet, rimelige priser og vennlig service er alltid god tilbakemelding fra kundene. Vi vil insistere på prinsippet om "Kvalitet er sjelen", hedre kontrakter og holde løftene, og samarbeide med venner både hjemme og ute.


sertifikater

certificates.jpg


marketing 1.jpg

part of customers.jpg

Our service.jpg


FAQ

18. Hva er kortstørrelsen?
Vi gjør tilpassede produkter, vi kan skreddersy enhver størrelse i henhold til dine krav.

Vårt tilbud er basert på størrelse, materiale, etc.

Vi er villige til å hjelpe deg med å designe dine egne papirprodukter.


49. Hvordan kan jeg få den riktige prisen?

Det er noen grunnleggende spesifikasjoner vi trenger å vite for prisberegning, det vil si: mengden, størrelsen, produktets form (bilder), materiale og fargeutskrift og overflatebehandling (kan referere til å forklare bilder på nettstedet vårt), og deretter det beste Prisen vil bli sendt til deg i tide.


61.Kan jeg få rushed frakt?

Du kan oppgradere frakten din til FedEx Overnight (eller lignende Express-tjeneste) som kan bidra til å møte tidsfristen. Stoppet frakt påvirker ikke omslaget på 10-15 dager for utskrift.


46. ​​Kan du lage prøver basert på vårt design eller ide?
Ja, vi kan lage prøver basert på design og ide. Vi kan lage 3D-kunstverket basert på ideen din for sjekken din, og så går vi på prøvene.


Hot Tags: gratulerer med fødselsdag musikk gratulasjonskort for venner, Kina, produsenter, leverandører, engros, billig

Forespørsel

You Might Also Like