Håndlaget Musikk Venn Kort For Ekteskap

1. Musikk bryllupskort for venner 2. Å ha profesjonell design team, er ethvert design OK. 3. Gir deg pakken med service.
Chat nå

Produktdetaljer

Håndlaget Musikk Venn Kort For Ekteskap

Music Card.jpg

IMG_0443.JPG


Tips

Blomster er gaver til et bryllup fra gamle dager. Men i dag skal vi sende noen gaver mer kreative, bare send blomster er ikke ok. Kanskje du kan sette et lykønskningskort i en haug med blomster. Hvis du er en litterær talent mann, kan du skrive et brife-dikt på det kortet. Hvis det er litt vanskelig, kan du velge dette kortet og bruke stemmen din eller en sang til å sende dine velsignelser. Jeg tror din venn vil ikke nekte dem.


Music greeting card process.jpg

packing and shipping 2.jpg


firma profil

company profile1 (e).jpg


sertifikater

certificates.jpg


Marked

world market.jpg

part of customers.jpg


FAQ

23. Hvordan produktpriser og hvordan å konsultere priser?
Vi prissetter produktene i henhold til kundenes valg på materialer, utskrift og annen prosessflyt og så videre. Og du kan spørre av TM, skype eller sende e-post til oss.


44. Hva er batteritypen?
Normalt bruker vi celleknappbatterier (CR2032, AG10, AG13) for små gjenstander som lysboken, gratulasjonskort, lue, fotorammer. Noen ganger bruker vi AA- eller AAA-batterier til større gjenstander som veggen, visningselementene.


65. Hva er den største fordelen i forhold til konkurrentene?
Vi er en av de tidligste DIY håndverk og papirprodukter leverandør. Vi er stolte av vårt brede produktsortiment, streng kvalitetskontroll, god ettersalgs service og stabile kundeforhold.


83. Hvor mange farger er tilgjengelige?

Vi kan gjøre egendefinerte farger som din spesielle forespørsel. En hvilken som helst Pantone-farge er tilgjengelig. Du trenger bare å fortelle oss ditt favoritt Pantone fargnummer.


Hot Tags: håndlaget musikk venn kort for ekteskap, Kina, produsenter, leverandører, engros, billig

Forespørsel

You Might Also Like