Handmade Music Ecards / Bryllupskort med musikk

1. Musikkkort for bryllup 2. Sterkt faglig FoU-team. 3. Rask levering. Liten ordre er velkommen.
Chat nå

Produktdetaljer

Handmade Music Ecards / Bryllupskort med musikk

Music card.jpg

QQ图片20170815114305.jpg


Tips

Når du trenger å sende en gave til et nytt par, blir det for mange valg. Så det vil være lett å komme inn i denne lille trøbbel. Jeg foreslår at du ikke sender for praktiske ting, for eksempel klær, parfymer, ryggsekker, etc., med mindre du har en absolutt forståelse av din smak. Alle har mange av disse tingene, hvis ikke nok farge, så er det lett å nedsenke i sine mange daglige nødvendigheter. Hvis han ikke er enig med din smak, gjør det dårlig vil gi ham et dårlig inntrykk av "laity".


packing and shipping.jpg


firma profil

company profile1 (e).jpg


sertifikater

certificates.jpg


Marked

marketing 1.jpg

part of customers.jpgFAQ

1. Hva slags skrivere har du?
Vi har offsettrykkskrivere, digitale skrivere og nettverksskrivere. I henhold til ulike mengder bruker vi forskjellige skrivere til å skrive ut. Du kan få konkurransedyktig pris.


2. Kan du lage OEM-ordre?

Ja sikkert. De fleste av våre produkter er laget i henhold til kundenes design. Vennligst send oss ​​AI eller PDF design kunst, MP3 eller MAV format lydfil. Våre designere og elektronikkingeniører kan bidra til å utarbeide de endelige produktene.


3. Kan prøveavgiften bli refundert?

Ja, normalt kan prøveavgiften bli refundert når du bekrefter masseproduksjonen, men for den spesifikke situasjonen, vennligst kontakt personene som følger opp med bestillingen din.


4. Hvordan lage en lydmodul?

Vi søker i databasen for å matche hvilken lyd du leter etter når du ga oss ideen din, siden vi har standard stemme og melodi. Hvis lyden din ikke er standard. Deretter må det gjøres til kunde.


Hot Tags: håndlagde musikk ecards / bryllup ecards med musikk, Kina, produsenter, leverandører, engros, billig

Forespørsel

You Might Also Like