Håndlaget lykkelig bursdag E kort For beiler

1. fullt utstyrt med avanserte maskiner og erfarne medarbeidere 2. internasjonal kvalitet konkurransedyktig pris og sterk styrke 3. tilpasset størrelse og farge
Chat nå

Produktdetaljer

Håndlaget lykkelig bursdag E kort For beiler

Music card.jpg


Tips

En sammenleggbar eske (også kalt en boks) er fabrikkert fra papp. Papp skrives ut (om nødvendig), utstansede og mål å danne en tom. Disse er transportert og lagret flatt, og reist ved fylling. Disse brukes til å pakke en rekke varer, ment for engangs (ikke-resalable) bruk eller som en oppbevaringsboks for de resterende varene.


packing and shipping.jpg


Firmaprofil

company 4.jpg

Winpsheng styrer produkt kvalitet ifølge IOS9001 standarder, og alle våre elektroniske produkter kan passere CE & ROSH standard. Vi følger for å gi kunder kvalitetsprodukter og tjenester.

Hele produksjon teamet er dedikert til å levere high-end kvalitet ned til minste detalj. Mer enn 12 år utvikling gir oss mer erfaring. Kundetilfredshet er vår høyeste prioritet.


Sertifikater

certificates.jpg


Markedet

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


FAQ

1. hvordan det produktpriser og hvordan å konsultere priser?
Vi priser produkter etter kundenes valg på materialer, flyt utskrift og andre prosessen og så videre. Og du kan forespørsel TM, skype eller send e-post til oss.


2. hvordan kan jeg bestille?

Du kan kontakte noen av våre selger for en ordre. Angi detaljer om dine behov så klart som mulig. Så kan vi sende deg av tilbudet på første gang.


3. kan du lage et design for meg innen 15 dager siden bestillingen er bekreftet?

Alt etter din behov, vi kan legge til firmaets logo, nettsted, telefonnummer eller ideer... på boksen. Og du kan velge fargen du foretrekker, vår profesjonell designer vil gjøre utformingsarbeidet for deg.


4. Hva er din minimumsordreantallet?

Som en generell regel er våre Masterpack 500pcs. Selv om vi har utarbeidet for mindre enn 1000 ganger. Imidlertid for lite antall koster svært høy når de vurderer kopiering, utskrift, bearbeiding og sett opp kostnader.


Hot Tags: håndlaget lykkelig bursdag e-kort for elsker, Kina produsenter, leverandører, engros, billig

Forespørsel

You Might Also Like