Håndlaget valgkampanje Musical Greeting Card

1. Musikk kort for VALG KAMPANJE 2. Billigere men unik måte å publisere kampanjen slogan 3. Samarbeidet med politikere fra Korea
Chat nå

Produktdetaljer

Håndlaget valgkampanje Musical Greeting Card

Musikk Card.jpg

Nyeste egendefinert talepost, registrerbart gratulasjonskort med lydmodul 4.jpg

Tips

Valgkampen er en stor aktivitet, mange politikere vil kjøre for den gode stillingen i deres sinn. Under denne prosessen vil de bruke alle slags metoder for å kjempe for supportere og vinne billettene. Dette er en krig av propaganda, avis, TV, internett vil være fullt av sine slagord. Har du noen gang tenkt på et slagord som kan bæres? Dette morsomme musikk kortet er et godt verktøy for å transportere ideene dine overalt, kanskje det er ikke så fort som Internett, men det vil være spesielt og unikt. Dessuten vil det bli mye billigere enn å publisere på Internett.


Arbeidsprosess

produksjonsprosess av elektroniske kort.jpg

pakking og shipping.jpg


firma profil

Bedriftsprofil1 (e) .jpg

advantage.jpg


sertifikater

certificates.jpg


Marked

markedsføring 1.jpg

del av customers.jpg


FAQ


1. Hvordan kan jeg få gratis prøver?

Vi tilbyr gratis prøver til våre kunder, men for noen prøver med mer komplisert krav, vil vi kreve et svært lite beløp, men det vil bli trukket fra det totale beløpet når bestillingen er bekreftet.


2. Kan du lage prøver basert på vårt design eller ide?
Ja, vi kan lage prøver basert på design og ide. Vi kan lage 3D-kunstverket basert på ideen din for sjekken din, og så går vi på prøvene.


3. Hva er din laveste bestillingsmengde?
Som hovedregel er vår MOQ 500 stk. Selv om vi ved noen anledninger har produsert for mindre enn 1000. Men for liten kvantitet vil koste svært høy når vi vurderer reproduksjon, utskrift, verktøy og oppsettkostnader.


4. Hvordan lage en lydmodul?

Vi søker i databasen for å matche hvilken lyd du leter etter når du ga oss ideen din, siden vi har standard stemme og melodi. Hvis lyden din ikke er standard. Deretter må det gjøres til kunde.Hot Tags: håndlaget valgkamp musikalsk gratulasjonskort, Kina, produsenter, leverandører, engros, billig

Forespørsel

You Might Also Like