Håndlaget Barnas Bursdagskort / Musikk Kort For Barn

1. OEM akseptert: Vi kan produsere ethvert design. 2. Høy kvalitet, konkurransedyktig pris. 3. 100% produsent med konkurransedyktig pris.
Chat nå

Produktdetaljer

Håndlaget Barnas Bursdagskort / Musikk Kort For Barn

Music card.jpg


Tips

      Flere typer bokser brukes i emballasje og lagring.

En bølgepapp er en fraktbeholder laget av bølgepapp. Disse brukes mest til transport og lagerprodukter under distribusjon, og er vurdert i henhold til materialets styrke eller kapasiteten til den ferdige boksen.


packing and shipping.jpg


firma profil

company 4.jpg

Shenzhen Winpsheng Craft Company Limited ble grunnlagt i 2008 og ligger i Shenzhen, i nærheten av Hong Kong. I dag har vi 150 ansatte til å levere en serie produkter.

Hvert produkt er FACTORY DIRECT SALE.

Mer enn 12 års erfaring med produksjon av alle slags papirprodukter, for eksempel gratulasjonskort med eller uten elektronisk, papirboks, klistremerke, papirpose og så videre.


sertifikater

Certificates 2.jpg


Marked

world market.jpg

part of customers.jpg


FAQ

1. Hvordan kan jeg få gratis prøver?

Vi tilbyr gratis prøver til våre kunder, men for noen prøver med mer komplisert krav, vil vi kreve et svært lite beløp, men det vil bli trukket fra det totale beløpet når bestillingen er bekreftet.


2. Hvis produktene har noe kvalitetsproblem, hvordan vil du håndtere det?

Hvert trinn av produksjon og ferdige produkter vil bli inspisert av QC-avdelingen før frakt. Hvis kvalitetsproblemet med produkter forårsaket av oss, vil vi tilby en erstatningstjeneste.


3. Hva er den største fordelen i forhold til konkurrentene?
Vi er en av de tidligste DIY håndverk og papirprodukter leverandør. Vi er stolte av vårt brede produktsortiment, streng kvalitetskontroll, god ettersalgs service og stabile kundeforhold.


4. Hvor mange dager for prøve- og bulkproduksjonstid?

1. Vi er beæret med å tilby deg prøver, vanligvis vil vi ordne dem med Digital Sample eller Dummy på 1-3 virkedager, produktprøven er akseptabel.

2. Ledetiden for bulkproduksjon basert på bestillingsmengde, overflatebehandling. Vanligvis er 8-12 arbeidsdager nok.


Hot Tags: håndlagde barns bursdagskort / musikk kort for barn, Kina, produsenter, leverandører, engros, billig

Forespørsel

You Might Also Like