Elektronisk 80th Birthday Greeting Card Ideas

1. Elektronisk bursdagskort 2. Profesjonell informasjon for tilbudte produkter 3. Perfekt ettersalgsservice
Chat nå

Produktdetaljer

Elektronisk 80th Birthday Greeting Card Ideas

Music Card.jpg

IMG_3400.JPG


Tips

80 års bursdagsgave til eldre, det viktigste sinnet, de eldste som har behov for mentalt Wei-medlemskap så lenge han liker noe, vil han være veldig glad. Liker å lese en bok for å gi de eldre; liker å tilbringe en pott med blomster som tilbyr blomster; som snacks for å kjøpe litt snacks til eldre. Faktisk, de eldre i denne alderen, og hvordan kroppen ser veldig lys ut. Bare familie kjærlighet er omsorg for eldre.


Arbeidsprosess

production process of electronic cards.jpg

packing and shipping 2.jpgfirma profil

company profile1 (e).jpg


sertifikater

Certificates 2.jpg


Marked

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


FAQ

1. Kan du skrive ut andre fremmed språk i tillegg til engelsk?

Ja, alle språk er ok, bare gi oss ordlyden. Da sender vi deg tekstutkastet, etter at du har bekreftet det, og tar ansvar for eventuelle feil. Vennligst sjekk utkastet nøye.


2. Hva slags skrivere har du?
Vi har offsettrykkskrivere, digitale skrivere og nettverksskrivere. I henhold til ulike mengder bruker vi forskjellige skrivere til å skrive ut. Du kan få konkurransedyktig pris.


3. Hvorfor kan du lage en liten mengde utskrifts- og emballasjeprodukter tilpasning?

Vi har 3 sett med epson digital proof utskrift, 2 sett med automatisk datamaskin skjære maskin, etc., raskt produsere prøver med utstyret, har også automatisk papp gavekasse pasta produksjonslinje, samt erfarne, dyktige produksjonsteamet, så vi kan være fleksibel, rask behandling av en rekke mengder og ulike typer emballasje boks tilpasset utskrift.


4. Hva med leveringstid?

Forskjellige produkter og mengder krever forskjellige prosedyrer og forskjellig timing. Vi kan love å prøve vårt beste for å fullføre bestillingene innen kortest tid. Normalt koster det ca 15 til 45 dager for fullstendig produksjon. For mer informasjon, vennligst kontakt oss direkte.
Hot Tags: elektronisk 80th birthday greeting card ideer, Kina, produsenter, leverandører, engros, billig

Forespørsel

You Might Also Like