Tilpassede musikk melding i bryllup kort gjør

1. musikken bryllup kort å gjøre 2. God service og rask levering i selskapet vårt 3. Høy kvalitet, konkurransedyktig pris
Chat nå

Produktdetaljer

Tilpassede musikk melding i bryllup kort gjør

Music Card.jpg


Tips

Våren er sesongen i hvilke blomster blomstre og alt gjenopplever. Derfor, bryllup tabellen ordningen bør også være så nær naturen som mulig, og fremhever livlige temaet. Nykommere kan velge rustikke lyse duker, med noen utsøkte og elegant kopp og skål kjøkkenutstyr, slik at hele bryllupet en friskt og naturlig følelse. Selvfølgelig, i midten av tabellen kan du også plukke noen lys vårblomster, for å øke vår atmosfæren for bryllup.


Musikk lydbrikken

Music chip.jpg


packing and shipping.jpg


Firmaprofil

company profile1 (e).jpg


Sertifikater

Certificates 2.jpg


Markedet

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


FAQ

1. er prøven tillegget kan bli refundert?

Ja, vanligvis prøve tillegget kan tilbakebetales når du bekrefter masseproduksjon, men for den aktuelle situasjonen kontakt folk som følger med bestillingen.


2. har du lager produkter å selge?

nei. Vi arbeider med OEM bestillinger. Det betyr, størrelse, materiale, antall, design, emballeringseløsning, etc vil avhenge av forespørslene. Åpenbart kan din logo skrives på produktene.


3. kan du lage eksempler basert på våre design eller idé?
Ja, kan vi gjøre prøvene basert på design og IDE. Vi kan gjøre 3D kunstverk basert på din ide for sjekken, og vi drar på prøvene.


4. Hva er gjennomsnittlig OTP?

OTP som mener er den ene gangen programmering IC chip, det er progrm IC chip hver av hver brent av fabrikken computer.so er det lavere antall bestilling, men IC chip prisen er mer høyere.


Hot Tags: tilpassede musikk melding i bryllup kort gjør, Kina, produsenter, leverandører, engros, billig

Forespørsel

You Might Also Like