Tilpasset musikalsk gratulasjonskort

1. Tilpasset musikalsk gratulasjonskort 2. Tilpasset musikk og bilder 3. Profesjonell fabrikk for produksjon av gratulasjonskort
Chat nå

Produktdetaljer

Egendefinert musikalsk gratulasjonskort

Et tilpasset musikalsk gratulasjonskort er en god gave til bursdag, bryllup og så videre. Dette kortet inneholder en vakker melodi, det er også plass til ord og fotoer. Et kort som tid og energi har strømmet inn, vil helt berøre ham. Du kan sende den forskjellige stemmen til oss, og vi vil gjøre denne batchen av kort mer personlig.


Music Card.jpg


firma profil

company 4.jpg


Marked

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


FAQ

1. Kan vi ha vår logo eller selskapsinformasjon på dine produkter eller pakker?

Sikker. Bare trenger å sende oss din logo og fortelle oss hvilken overflatebehandling du vil, så kan din logo vises på produktene ved utskrift, UV-lakkering, Hot Stamping, Embossing, Debossing, Silketrykkutskrift eller -klistremerke.


2. Kan du lage et design for meg innen 15 dager siden bestillingen er bekreftet?

I henhold til ditt krav kan vi legge til firmaets logo, nettside, telefonnummer eller ideer ... på esken. Og du kan velge fargen du foretrekker. Vår profesjonelle designer vil gjøre designarbeidet for deg.


3. Hvordan måler jeg en boks?

Den riktige sekvensen av dimensjoner er Lengde x Bredde x Høyde. Lengde er de lengste åpne endemålene fra venstre mot høyre. Bredden er den korteste åpne ende-dimensjonen fra forsiden til baksiden. Høyde er den gjenværende dimensjonen fra topp til bunn.

Hot Tags: tilpasset musikalsk gratulasjonskort, Kina, produsenter, leverandører, engros, billig

Forespørsel

You Might Also Like