Bursdag Wishes Musical Cards / Custom Song Card

Bursdag Wishes Musical Cards / Custom Song Card

1. Musikalsk bursdagskortleverandør 2. Sterkt faglig FoU-team. 3. Rask levering. Liten ordre er velkommen.
Chat nå

Produktdetaljer

Bursdag Wishes Musical Cards / Custom Song Card

Music Card.jpg


Tips

Vi har alle venner, kanskje du vil føle deg glad når du blir alene, men det vil være ensomt hvis du ikke snakker med vennene dine. På en bestemt dag utilsiktet, blir figuren gradvis uskarpt, kanskje på grunn av sporadisk misforståelse, kanskje på grunn av forskjeller i interesse, kanskje på grunn av hjertets tretthet, kanskje fordi ingenting, bare en person vil ha en stille ro på den andre. En ukjent vei , så veien fremover, men også en persons landskap, ensom og vedvarende bevege seg fremover.


Music Chip

Music chip.jpg


firma profil

company profile1 (e).jpg


Marked

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


FAQ

1. Hva med ettersalgsservice?

Du kan være trygg på vår service, finne eventuelle problemer etter at du har mottatt produktet, du kan når som helst kontakte oss, og vi løser problemene raskt og tålmodig.


2. Kan jeg få rushed frakt?

Du kan oppgradere frakten din til FedEx Overnight (eller lignende Express-tjeneste) som kan bidra til å møte tidsfristen. Stoppet frakt påvirker ikke omslaget på 10-15 dager for utskrift.


3. Hva er den gjennomsnittlige OTP?

Den OTP som betyr er en gang programmering IC-brikke, det er progrm IC-brikken hver av hver brent av fabrikken av computer.so det er lavere ordre mengde forespørsel, men IC chip prisen er høyere.Hot Tags: bursdag ønsker musikalske kort / tilpasset sangkort, Kina, produsenter, leverandører, engros, billig

Forespørsel

You Might Also Like