Bursdag postkort med musikk hilsener

1. musikken kort leverandør 2. Utmerket utskrift med god prosesskontroll 3. Høy kvalitetsnivå med gunstig pris
Chat nå

Produktdetaljer

Bursdagshilsner Ecards Withday musikk

Music Card.jpg


Tips

Bekymringer for bestemor, nostalgi er den mest øm kjærligheten. Bestemor har en pen og smidig hvite hår, full av himmelen, milde og snill. Bestemor er god til veving, fornøyd sko. Bestemor veving klærne er de mest passende klærne i verden, bestemor fornøyd at skoene er den mest solide sko i verden. Playboy har en spesiell følelse for hennes bestemor. Bestemor er det mest smertefulle til ham. Bestemor smil, som solen på himmelen, alltid strålende. Bestemor er ler, smelter i hjertene til vandrende, når han er ikke fornøyd, min bestemors latter er hans Band-Aid.


Musikk Chip

Music chip.jpg


Arbeider prosessen

Music greeting card process.jpg


Firmaprofil

company profile1 (e).jpg


Del av kunder

part of customers.jpg


FAQ


1. har du lager produkter å selge?

nei. Vi arbeider med OEM bestillinger. Det betyr, størrelse, materiale, antall, design, emballeringseløsning, etc vil avhenge av forespørslene. Åpenbart kan din logo skrives på produktene.


2. Hvordan få prøve?

I prinsippet må eksempel startgebyr og frakt lades ved din side, de vil bli returnert etter å plassere en stor ordre. Deretter skal musikk og ytre design sendes til oss. Vi vil gjøre prøver for deg.


3. hvilket hvis jeg har en klage?

Vi ønsker å gi deg 100% tilfredshet. Men hvis du får et problem eller bekymring, vennligst kontakt oss umiddelbart e-post eller telefonsamtale, slik at vi kan fremme korrigerende tiltak fra vår side.Hot Tags: Bursdag postkort med musikk hilsener, Kina, produsenter, leverandører, engros, billig

Forespørsel

You Might Also Like