Bursdag kort fabrikk / musikal elsker sangen kort

Bursdag kort fabrikk / musikal elsker sangen kort

Kina musikk bursdag kort leverandør profesjonell informasjon for produkter tilbys avanserte produksjonsanlegg, moden teknologi
Chat nå

Produktdetaljer

Bursdag kort fabrikk / musikal elsker sangen kort

Music Card.jpg


Tips

Folk vil alltid Ønsk under hans fødselsdag. En bil, et hus, en familie og så videre. Men når du blir eldre, du vil ønske noe ikke så realistisk. Den største håp er at alle dem som elsker meg og jeg elsker er sunn, glad og trygg! Det er også en forventning er at jeg ikke vil gi opp å skrive, mer eller mindre, eller god eller dårlig må overholde for å skrive ned, selv om ikke bli en forfatter, ikke kan publisere bøker, men også for å tillate deg å vokse gammel elegant!


Musikk chip

Music chip.jpg


packing and shipping.jpg


Firmaprofil

company profile1 (e).jpg


Sertifikater

Certificates 2.jpg


Del av kunder

part of customers.jpg


FAQ

1. hvordan din etter salg service?

Du kan være trygg på tjenesten vår finne problemer etter at du mottar produktet, kan du kontakte oss når som helst, og vi vil løse problemer raskt og tålmodig.


2. hvor lang tid tar det for å få bestillingen?

Det avhenger av antall rekkefølgen, anbefaler vi deg alltid produksjonstiden før du bestiller. Hvis du har vil en presserende fristen og vi se hva vi kan gjøre.


3. hvor mye koster det kostnader og skip til mitt land?

Prisen er basert på antall, håndverk og design. Frakt gis av frakt selskapet basert på bruttovekten og CBM. Før vi gjør en prøve, kan vi bare gi deg en tilnærmet pris.


4. Hva er gjennomsnittlig OTP?

OTP som mener er den ene gangen programmering IC chip, det er progrm IC chip hver av hver brent av fabrikken computer.so er det lavere antall bestilling, men IC chip prisen er høyere.


Hot Tags: bursdag kort fabrikk / musikalske kjærlighetssang kort, Kina, produsenter, leverandører, engros, billig

Forespørsel

You Might Also Like