Vakker Happy Birthday Wishes Greeting Card

1. Grasiøs bursdagskort for venn 2. Internasjonal kvalitet konkurransedyktig pris og sterk styrke 3. tilpasset størrelse og farge
Chat nå

Produktdetaljer

Vakker Happy Birthday Wishes Greeting Card

Music Card.jpg

IMG_2091.JPG


Tips

Bursdagsfest for barn: La barna virkelig føle kjærlighet til foreldre og familie, nyt harmoni og varm familie, han bor i det mest solfylte solskinnet. Det er en god måte å skape en familiekultur og en familiær atmosfære for barnets bursdag. For å gi et flott minne til barna våre, vil vi gi barna dine et morsomt, innovativt og livlig bursdagsfest.


Music chip.jpg


packing and shipping 2.jpg


firma profil

company profile1 (e).jpg


sertifikater

certificates.jpg


Marked

world market.jpg

part of customers.jpg


FAQ

1. Kan prøveavgiften bli refundert?

Ja, normalt kan prøveavgiften bli refundert når du bekrefter masseproduksjonen, men for den spesifikke situasjonen, vennligst kontakt personene som følger opp med bestillingen din.


2. Hvilken tjeneste kan du tilby i tillegg til utskriftsservice?
Hvis du ønsker å distribuere utskriftsproduktene i Kina eller Asia, kan vi tilby lave distribusjonskostnader og gratis lagringsplass for deg. Og hvis du trenger levere utskriftsprodukter til utstillinger i Kina, kan vi hjelpe deg med å levere i tide.


3. Selskapets tilpassede utskriftsprodukter har egentlig ingen MOQ?

Ja, fordi vi har en fleksibel forsyningskjede, så aksepterer utskriftstilpasning uten moq. I tillegg til behovene i spesiell form for å lage moldprodukter, for eksempel sirkulære pappkasser og andre spesielle tilfeller.


4. Hvordan lage en lydmodul?

Vi søker i databasen for å matche hvilken lyd du leter etter når du ga oss ideen din, siden vi har standard stemme og melodi. Hvis lyden din ikke er standard. Deretter må det gjøres til kunde.
Hot Tags: vakre gratulerer med dagen, gratulasjonskort, Kina, produsenter, leverandører, engros, billig

Forespørsel

You Might Also Like