Vakker håndlaget glitter bursdag musikk hilsen

Beautiful Handmade Glitter Birthday Music Greeting Card Tips Sende et musikkhilsekort: Ikke skriv et gratulasjonskort til siste minutt. Musikkort er enkelt å sende, du trenger bare å skrive dine velsignelser. Kjøp du bør sørge for at du har nok tid til å skrive, sende gratulasjonskort, ...
Chat nå

Produktdetaljer

Vakker håndlaget glitter bursdag musikk hilsen

Music card.jpg


Tips

Sende et musikkhilsen:

Ikke skriv et gratulasjonskort til siste minutt. Musikkort er enkelt å sende, du trenger bare å skrive dine velsignelser.

Kjøp du bør sørge for at du har nok tid til å skrive, sende gratulasjonskort, ellers vil mottakerne ikke kunne motta dine gratulasjonskort i tide.


Sound Chip

Music chip.jpg


Pakking og frakt

packing and shipping 2.jpg


firma profil

company 4.jpg

Vårt firma fortsetter å leve opp til troen på '' ærlig salg, best kvalitet, folks orientering og fordeler til kundene. 'Vi gjør alt for å tilby våre kunder beste service og beste produkter. Vi lover at vi skal være ansvarlige alle Veien til slutten når tjenestene våre begynner.

Vårt firma på grunnlag av teknologiutvikling, har selskapet tatt i en gruppe av erfarne personell som er talentfulle i toppledelse, markedsføring og ferdigheter med å produsere.


sertifikater

certificates.jpg


Marked

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


FAQ

6. Kan prøveavgiften bli refundert?

Ja, normalt kan prøveavgiften bli refundert når du bekrefter masseproduksjonen, men for den spesifikke situasjonen, vennligst kontakt personene som følger opp med bestillingen din.


20. Hva med din ettersalgsservice?

Du kan være trygg på vår service, finne eventuelle problemer etter at du har mottatt produktet, du kan når som helst kontakte oss, og vi løser problemene raskt og tålmodig.


33. Hvilken type papir kan skrives ut på?

Kunstpapir gir best ytelse av farge og design. Vi kan også tilby annet spesialpapir som svart kort, hvitt kort, offsetpapir og PU lær etc.


51. Ditt firmas egendefinerte utskriftsprodukter har egentlig ingen MOQ?

Ja, fordi vi har en fleksibel forsyningskjede, så aksepterer utskriftstilpasning uten moq. I tillegg til behovene i spesiell form for å lage moldprodukter, for eksempel sirkulære pappkasser og andre spesielle tilfeller.


Hot Tags: vakre håndlagde glitter bursdag musikk gratulasjonskort, Kina, produsenter, leverandører, engros, billig

Forespørsel

You Might Also Like