LED Gratulerer med fødselsdagens digitale kort til søster

1. LED-gratulasjonskort til søster 2. Gode tjenester og rask levering i vårt firma 3. OEM & ODM bestillinger er begge velkommen.
Chat nå

Produktdetaljer

LED Gratulerer med fødselsdagens digitale kort til søster

LED Card.jpg


Tips

Hvis du fortsatt er student, så vil du ikke ha for mye penger til å ha råd til å kjøpe for dyre gaver. Men siden hun er søsteren din, ikke kjøp for enkelt og for billig gave. fordi seremonien er for lys, er kjærligheten absolutt ikke tung. Kanskje du kan kjøpe et 5-10 dollar LED-gratulasjonskort til henne! Sørg for å ha den typen farge som er moteriktig, allsidig og holdbar, noe som indikerer at du er bevisstløs når du velger gaver.


Arbeidsprosess

production process of electronic cards.jpg

packing and shipping.jpg


firma profil

company profile1 (e).jpg


sertifikater

Certificates 2.jpg


Marked

marketing 1.jpg


part of customers.jpg


FAQ

1. Hva med ettersalgsservice?

Du kan være trygg på vår service, finne eventuelle problemer etter at du har mottatt produktet, du kan når som helst kontakte oss, og vi løser problemene raskt og tålmodig.


2. Hvor lenge kan jeg få prøven?

Etter å ha mottatt prøvetilførselen og alt materiale og design blir bekreftet, er prøvetiden 5-7 dager, og ekspresslevering trenger vanligvis rundt 3-5 dager. Noen eksempler med komplisert struktur vil trenge mer tid.


3. Kan du gjøre OEM-bestilling?

Ja sikkert. De fleste av våre produkter er laget i henhold til kundenes design. Vennligst send oss ​​AI eller PDF design kunst, MP3 eller MAV format lydfil. Våre designere og elektronikkingeniører kan bidra til å utarbeide de endelige produktene.


4. Hva er betalingsvilkårene dine?
T / T, PayPal, L / C og Westen Union. 30% som innskudd, og 70% før levering. Vi viser deg bildene av produktene og pakkene før du betaler saldoen.Hot Tags: led gratulerer med dagen digitalt kort for søster, Kina, produsenter, leverandører, engros, billig

Forespørsel

You Might Also Like