LED Elektronisk Lykkelig Bursdagskort Ønsker

1. LED pop up birthday card 2. Sterkt profesjonelt FoU-team. 3. Rask levering. Liten ordre er velkommen.
Chat nå

Produktdetaljer

LED Elektronisk Lykkelig Bursdagskort Ønsker

all.jpgTips

Når det kommer til 30 årsdag. Folk vil være moden og har lært å kontrollere sine følelser. Ingen skylder deg, så du har ingen grunn til å argumentere med andre tilfeldig.

Dette pop-up-kortet skjuler et hus, det gir plass til en LED-musikkbrikke. Vi kan sette en brikke i kortet, så når du åpner kortet, vil lyset være fullt av huset. Det vil bli en varm bursdagsgave.


packing and shipping.jpg


firma profil

company 4.jpg

advantage.jpg


sertifikater

certificates.jpg


Marked

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


FAQ

1. For samme produkter, hvorfor er prisen høyere enn annen leverandør i dette markedet?

Ulike produkter har forskjellig pris, selv om det samme produktet som bruker forskjellig papir og håndverk, vil ha forskjellig pris, som leverandører, lover vi å levere den beste førsalgs- og ettersalgsservice for kundene!


2. Hvor lenge kan jeg få prøven?

Etter å ha mottatt prøvetilførselen og alt materiale og design blir bekreftet, er prøvetiden 5-7 dager, og ekspresslevering trenger vanligvis rundt 3-5 dager. Noen eksempler med komplisert struktur vil trenge mer tid.


3. Hvordan lyser det?
Siden fiberoptikken er god med lysledningsevne, gjør vi fiberoptikken forbundet med forskjellige fargediodene, fiberoptikken vil vise LED-fargene. Når du trykker på knappen, lyser den opp.


4. Hva er betalingsvilkårene dine?
T / T, PayPal, L / C og Westen Union. 30% som innskudd, og 70% før levering. Vi viser deg bildene av produktene og pakkene før du betaler saldoen.
Hot Tags: ledet elektronisk gratulerer med dagen, ønsker, Kina, produsenter, leverandører, engros, billig

Forespørsel

You Might Also Like