30 stykker ledet Fiber elektronisk bursdag gratulasjonskort

30 stykker ledet Fiber elektronisk bursdag gratulasjonskort

1. be svar på eventuelle forespørsel. 2. du er hjertelig velkommen til å besøke vår fabrikk og definere forretningssamarbeid mellom oss for gjensidig nytte
Chat nå

Produktdetaljer

30 stykker ledet fiber elektronisk bursdag gratulasjonskort

all.jpg


Tips

For ledet kort med musikk, når du åpner kortet, det vil spille musikk, og førte vil tennes. Du kan velge alle led farge du liker, og tilpasse det blinkende fart, optisk fiber er også velkommen.

Vårt firma har avansert maskin og moden teknologi, har stor fordel i kvalitet og kostnadskontroll, kontakt oss for å få en prøve nå.


Norge

Packing and shipping3.jpg


Firmaprofil

company 4.jpg

Shenzhen Winpsheng håndverket co, LTD ble etablert i 2008, vi er en produsent som spesialiserer seg på utvikling og produksjon av papir kortene, inkludert håndlaget kort/3d pop-up kort/laser kuttet kort/musikk kort/ledet kort og papir elektroniske kort elementer etc.

Vårt selskap basert på teknologiutvikling, selskapet har tatt i en gruppe av erfarne personell som er dyktige i ledelse, markedsføring og ferdigheter for å produsere.


Sertifikater

Certificates 3.jpg


Markedet

marketing 1.jpg


part of customers.jpg


FAQ

1. hvordan lyser det opp?
Fiber optikk er bra med lys ledningsevne, vi gjør fiberoptikk forbundet med forskjellige farger lysdioder, fiberoptikk viser fargene som LED. Når du trykker knappen, lyser det opp.


2. hvor lenge er belysningen siste?
Normalt vi gjør det belysning 30 sekunder hver gang og deretter slå av automatisk. Også kan vi gjøre det lett for en lengre tid hvis du trenger. Fortell oss det nøyaktig tid du ønsker, vil vi velge riktig chip for deg.


3. hvordan kan jeg få et tilbud?
Vanligvis sendes tilbudet til deg innen én virkedag på alle detaljer om produktene blir klart. Hvis noe raskt, kan vi sitere for deg innen 2 timer basert på alle opplysninger oppgir du.


4. hva løsninger & evne til å sikre kvaliteten?

1. de nyeste og oppdatert utskrift maskiner og anlegg

Pre-press: Nøkkelen til vellykket ut

Utskrift master: ledelsen systemet ISO9001 & GMI sertifikater

2. in-house inspeksjon stykke for stykke, prosedyre av prosedyre basert på QC faktorer og rapporter.


Hot Tags: 30 stykker ledet fiber elektronisk bursdag kort, Kina produsenter, leverandører, engros, billig

Forespørsel

You Might Also Like